(Magyar) GRAPHISOFT | Building Together – Online konferencia és sajtórendezvény

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tisztelettel meghívjuk, hogy vegyen részt Building Together elnevezésű online eseményünkön július 8-án és 9-én, amikor bemutatjuk, hogy új, formabontó BIM munkafolyamataival miként változtatja meg a GRAPHISOFT az építészek és a mérnökök együttműködését.

Hallgassa meg a GRAPHISOFT vezetőinek és iparági szakértőinek beszámolóit. Fő előadónk, Huw Roberts, a GRAPHISOFT vezérigazgatója bemutatja iparági jövőképünket, és azt, hogy hogyan tudjuk nagyszerű építészeti megoldások létrehozásával segíteni partnereinket e jövőkép elérésében. Megtudhatja azt is, hogy miért választotta az Archicad-ed Karl Fender, a Fender Katsalidis Architects társalapítója a Kuala Lumpurban épülő, a világ második legmagasabb épületének tervezéséhez.

Ismerje meg a GRAPHISOFT termékportfóliójának újdonságait, melyeket kiemelt ügyfeleink  – Anthony Laney, Laney LA; Patrick Bird, Riverstone; Daniel Goldin, Fender Katsalidis; és Abelardo Tolentino, AIDEA – mutatnak be. Legyen az elsők között, aki megismerheti az SCI, RISA és GRAPHISOFT együttműködésében készített úttörő, integrált tervezésen alapuló építész-építőmérnök kollaborációs megoldásunkat.

Az online eseményünkön való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: