• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • f_f_f

  Fiatalok Feketén Fehéren 2021

  Az f_f_f 2021 Reischl Gábornak, a Magyar Építőművészek Szövetsége néhai elnökének kezdeményezésére 2006-ban elindított, és kétévente megrendezett program nyolcadik kiadása. A pályázaton részt vehet Magyarország minden, a 40. életévet még el nem ért diplomás építésze. A projekt célja a fiatal magyar építészek legjobb eredményeinek bemutatása: felmérni, hogyan működnek együtt, hogyan folytatják a hagyományokat és járulnak hozzá egy hely vagy közösség karakteréhez, milyen a kapcsolatuk a kulturális élettel. Milyen válaszokkal szolgálnak a 21. század kihívásaira, hogyan vizsgálják az ember természethez és társadalomhoz való viszonyát. A kiíró friss válaszokat várt változatos műfajokban az országra, vagy egy sajátos hangulattal rendelkező hely építészeti kérdéseire.

  Az idei év díjazott épületei és tervezőik:
  Városi fürdő és könyvtár, Grössling – Deichler Tímea, Jakab Dániel
  Irányi Palota, Budapest – Péntek Ágnes, Tótszabó Tamás + Kis Ferenc, Valastyán Igor, Monori László, Tóth Dávid, Pyxis Nautica Építésziroda Kft.
  Iskola a határon, Szentpéterfa – Köninger Szilárd, Cseh András DLA, Élő József, Németh Dávid, Tátrai Ádám, Nagy Fanni, Pati Barbara, Timár Anna Zorica, Beiermeiszter Tamás_ CAN Architects
  Kunszt dizájnbolt és kávézó, Veszprém – Tóth Emese
  Rakpart22 társasház és irodaépület, Győr – Ruppert András, Juhász-Szigeti Zsófia, Pánovits Norbert és Simon László
  Szádvár, Szögliget – Kelemen Bálint Zoltán