• ремонты от компании StroySila
  • укладка тротуарной плитки
  • Média Építészeti Díj 2020

    Február 20-án 16. alkalommal ismerték el az idei év legkiemelkedőbb alkotásait az Építészfórum szervezésében megvalósuló Média Építészeti Díja gála keretében. A járványügyi helyzetre való tekintettel a rendezvényt online közvetítették a Trafó Kortárs Művészetek Házából.

    Az Építészfórum által alapított Média Építészeti Díja különlegessége, hogy zsűrizése a nagyközönség előtt zajlik. Az idei év rendhagyó volt, hiszen a rendezvény az online térbe kényszerült.
    A legjobb épület díját idén a Konkrét Stúdió üllői családi háza kapta. A Terv kategória győztese Szántó Hunor Albert Táj-Restaurációs Központja lett.. A közönség tetszését ebben az évben az épületek közül a kolozsvári PJ-ház nyerte el, melyet Péterffy Miklós (PÉTERFFY + DŐRY architects) tervezett. A közönségtől legtöbb szavazatot kapó terv díját Györgyi Csenge és Iszak Bálint vette át Vulkánmúzeum Izlandon munkájukért. Tavaly óta egy új közönségdíjat is kiosztanak a MÉD szervezői épített környezet kategóriában, melyben idén Bunyik Emese Pele királysága munkája bizonyult a legjobbnak.