• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Budapest100! – Adjuk össze kampány

  A KÉK 2016 áprilisában hatodik alkalommal rendezi meg a Budapest100 programot, témája és helyszíne ezúttal a 120 éves pesti Nagykörút lesz 2016. április 16-17-én, így a nagykörúti épületek koruktól függetlenül csatlakozhatnak. A Budapest100 ezért nemcsak a helyben lakókat, a civileket és az önkénteseket, hanem a szakmát – építészeket, tájépítészeket, urbanistákat, az örökségvédelem híveit – is szeretné megnyerni a közreműködésre.

  kek_bp100

  Az évi húszezres látogatottságot is meghaladó hagyományteremtő civil kezdeményezés a százéves budapesti épületek köszöntésére önkéntesek, lokálpatrióták és a házukat szerető városlakók összefogásával szerveződő program. Az eseményhez csatlakozó közel félszáz ingyenesen látogatható lakóházban és intézményben az ott élők és dolgozók kiállításokkal, kulturális eseményekkel, koncertekkel és háztörténeti sétákkal várják az érdeklődőket.
  A program elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a körülöttünk lévő épületekre, emberi és építészeti értékekre valamint, hogy hatást gyakoroljon a városvezetésre és döntéshozókra a régi épületek védelme érdekében.
  De közösségépítő szerepe is kiemelkedő, hiszen különböző társadalmi hátterű és generációkon átívelő közösségeket és embereket hoz közelebb egymáshoz.
  Ismerjük meg együtt a város ezen markáns szegletét és gondolkodjunk közösen a Nagykörút jövőjéről!
  A fesztivál által nyújtott élmény megteremtéséhez és hagyományunk folytatásához elengedhetetlen a segítségetek,
  ezért elindítottunk egy közösségi finanszírozási kampányt, amelyen keresztül bárki segítheti a rendezvény megvalósítását.
  Az új arculathoz hozzátartozik ez is: olyan lesz a Budapest100, amilyenné együtt tesszük.

  Kérünk, hogy támogass minket abban, hogy 2016-ban is létrejöhessen ez a sokak által szeretett városi ünnep!
  A támogatói oldal elérhető ide kattintva: adjukossze.hu