• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Építőipari Nívódíjasok 2014 – konferencia

  Budapest, 2015. február 27., 10.00

  epitoiparinivodij_konferencia

  Az Építéstudományi Egyesület (ÉTE) és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) valamint az Építőipari Mesterdíj Alapítvány (ÉMA) 2015. február 27-én konferenciát szervez. A konferencia célja, hogy a 2014. évben Építőipari Nívódíjat nyert fővállalkozók, gene-rálkivitelezők és tervezők széles szakmai körben kapjanak lehetőséget épületeik és létesítményeik bemutatására

  A rendezvényen előadást tartanak az ÉTE és az ÉVOSZ vezetői, mint alapítók. A Mesterdíj Alapítványhoz csatlakozó egyesületek és szövetségek képviselői, az Építőipari Mester-díj Alapítvány kurátorai, az Építőipari Nívódíj Bíráló Bizottságának tagjai, mint az építési szak-ma jeles személyiségei szintén jelen lesznek az eseményen.

  Támogatóink:
  – Közlekedéstudományi Egyesület (KTE)
  – Magyar Építész Kamara (MÉK)
  – Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ)
  – Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége (MÉgKSZ)
  – Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata (MMKÉT)
  – Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Építőművészeti Tagozata
  – MTF Közműtechnológiákért Egyesület (HSTT)

  A már hagyományosnak tekinthető konferencia megszervezésében idén a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata vállal szerepet és az Angyal utcai székházban kerül megrendezésre.

  Helyszín: 1094 Budapest, Angyal utca 1-3. I. emelet
  Időpontja: 2015. február 27. 10:00 – 15:00 óra között

  A részvételi díj nincs, a program előzetes regisztráció után ingyenes

  Regisztrálni Barta Andreánál a bart@eptud e-mail címen, vagy a +36-20/268-3896 telefonszámon 2015. február 25-ig lehet. A terem korlátozott befogadóképessége miatt a szervezők kérik a mielőbbi visszajelzést!