• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Fényorgona az I. Zsolnay Fesztiválon

  Április 27-én kezdődik az I. Zsolnay Fesztivál 60 produkció és több mint 450 fellépő közreműködésével. A Negyed izgalmas nyílt és zárt terei öt napon át biztosítanak egyedi fesztiválhelyszínt a különböző nemzetközi és hazai előadóknak. A francia, portugál, román, szerb fellépők mellett – többek között – a Csík Zenekar, Palya Bea, az Amadinda Ütőegyüttes, a budapesti Katona József Színház, a PTE Művészeti Kara és Kommunikációs Tanszéke, a Kaláka, a Hősök és neves DJ-k lépnek fel új, hagyományteremtő fesztiválunkon.

  Szeretettel várjuk, és elvárjuk Önt a kizöldült Zsolnay Kulturális Negyedbe. Családdal, baráttal…de egyedül is.

  Márta István
  igazgató
  http://www.zsolnayfesztival.hu

  A fesztivál alatt a A PTE-MK MAMI elektronikus zenei médiaművészet szak hallgatói egy speciális vezérlő felülettel megvilágítják a Zsolnay Kulturális Negyed kéményeit. A nézők a fesztivál helyszínéről mobiltelefon segítségével, vagy interneten keresztül akár otthonról is megváltoztathatják, állíthatják a hat kémény megvilágítását.

  A fényorgona vezérlőfelülete itt érhető el

  Alkotók:
  a PTE-MK MAMI elektronikus zenei médiaművészet szak hallgatói, Kovács Balázs, a PTE-MK MAMI oktatója és a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. munkatársai.

  (http://www.zsolnayfesztival.hu)