• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Főépítészek díjai 2014

  Tizennegyedik alkalommal adták át a Nagykanizsa megyei jogú város és az Országos Főépítészi Kollégium által 2000-ben megalapított „Az Év Főépítésze Díj”. Évente két kategóriában adományozható elismerés. Az Év Főépítésze Díjat Papp Zoltán Tamás Sávoly község főépítésze, míg a Főépítészi Életműdíjat Keresztes Sándor és Dr. Farkas Gábor nyugdíjba vonuló/vonult kiváló főépítészek kapták.

  A 2014. évi díjazottak:

  Keresztes Sándor okl. építészmérnök, ny. állami főépítész
  Főépítészi Életmű Díjban részesült közel két évtizedes színvonalas állami/területi főépítészi munkásságáért, miniszterként a területi főépítészi hálózat újjáalakításáért; az építészet, a városrendezés, az értékalkotás és védelem ügyének képviselete a közigazgatás egyre fontosabb pozícióinak betöltése során is szakmai értékrendjének középpontjában maradt, mindez szakmai társadalmi tevékenységével kiegészülve.

  Dr. Farkas Gábor DLA okl. építészmérnök, Cegléd és Dabas városok főépítésze
  Főépítészi Életmű Díjban részesült több mint két évtizedes eredményes főépítészi tevékenységéért, az egyetemes építészeti értékek érvényesülésének konzekvens képviseletéért; jelentősen hozzájárult a megye egységes építészeti arculatformálásához, a fiatal építész generáció neveléséhez, eredményesen szolgálta a szakma céljait, ezzel segítséget jelentett az építészeknek is terveik megvalósításában.

  Papp Zoltán Tamás okl. építészmérnök, Sümeg és Tapolca városok, Sávoly község főépítésze
  Az Év Főépítésze Díjban részesült negyedszázados széleskörű szerteágazó főépítészi tevékenységéért, amellyel meghatározó módon járult hozzá az épített környezet emberhez méltó és esztétikus kialakításhoz, továbbá aktív szakmai közösségi és szervező munkájáért, amellyel eredményesen segítette a főépítészek munkáját.

  A Díjakat Szentgotthárdon, 2014. augusztus 28-án a XIX. Országos Főépítészi Konferencián ünnepélyes keretek között adta át Huszár Gábor, Szentgotthárd város polgármestere, Salamin Ferenc, az Országos Főépítészi Kollégium elnöke és Czeiner Gábor, Szentgotthárd város főépítésze.

  Fotó: Bartos Károly

  Fotó: Bartos Károly