• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • GRAPHISOFT | Building Together – Online konferencia és sajtórendezvény

  Tisztelettel meghívjuk, hogy vegyen részt Building Together elnevezésű online eseményünkön július 8-án és 9-én, amikor bemutatjuk, hogy új, formabontó BIM munkafolyamataival miként változtatja meg a GRAPHISOFT az építészek és a mérnökök együttműködését.

  Hallgassa meg a GRAPHISOFT vezetőinek és iparági szakértőinek beszámolóit. Fő előadónk, Huw Roberts, a GRAPHISOFT vezérigazgatója bemutatja iparági jövőképünket, és azt, hogy hogyan tudjuk nagyszerű építészeti megoldások létrehozásával segíteni partnereinket e jövőkép elérésében. Megtudhatja azt is, hogy miért választotta az Archicad-ed Karl Fender, a Fender Katsalidis Architects társalapítója a Kuala Lumpurban épülő, a világ második legmagasabb épületének tervezéséhez.

  Ismerje meg a GRAPHISOFT termékportfóliójának újdonságait, melyeket kiemelt ügyfeleink  – Anthony Laney, Laney LA; Patrick Bird, Riverstone; Daniel Goldin, Fender Katsalidis; és Abelardo Tolentino, AIDEA – mutatnak be. Legyen az elsők között, aki megismerheti az SCI, RISA és GRAPHISOFT együttműködésében készített úttörő, integrált tervezésen alapuló építész-építőmérnök kollaborációs megoldásunkat.

  Az online eseményünkön való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  Regisztráció: