• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Green Retrofit – Renovating Buildings for the Future

  BUILD2GETHER nemzetközi szakmai konferencia a fenntartható építészetről

  Időpont: Budapest, 2014. szeptember 24.
  Helyszín: Eiffel Palace, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
  A konferencia nyelve: angol

  green_retrofit

  A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete intenzív kapcsolatot tart fenn Ausztria, Szlovénia, Szlovákia és Horvátország Green Building Council szervezeteivel. A tapasztalatcsere rendkívül fontos mindannyiunk számára, ezért a Zöld Építészet Hetén (2014. szeptember 22-26.) egy olyan konferenciát szervezünk, ahol a környezettudatos építés nemzetközi tapasztalatai is megismerhetők. Hasonló konferenciákra (BUILD2GETHER) korábban már Bécsben és Pozsonyban is sor került. Azzal a szándékkal, hogy a hazai szakmai érdeklődők számára is elérhető legyen, 2014-ben Budapestre hozzuk ezt az értékes szakmai fórumot.

  Az európai kitekintést James Drinkwater, a World Green Building Council képviselője és Dr. Ürge-Vorsatz Diana, klímakutató előadásai nyújtják, majd Matuz Géza (ÉMI Kft.) ismerteti a hazai vonatkozásokat A konferencia során a résztvevő országok panelbeszélgetés során cserélik ki tapasztalataikat és sikeres hazai és külföldi projekteket ismerhetünk meg a környezettudatos épület-felújítás területéről. A HuGBC tagjai közül Beleznai Éva, Baross Pál, Barta Zsombor, Radványi Gábor is megszólal.

  A hivatalos programot követően a rendezvény számára méltó környezetet biztosító Eiffel Palace épületével ismerkedhetnek meg a résztvevők a Gyöngyösi Zsolt által vezetett túra során.

  Információ, regisztráció: www.hugbc.hu/green-retrofit