• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Kemenes Vulkánpark Alkotótábor

  Kemenes Vulkánpark Alkotótábor, Celldömölk
  2014. június 22–29.

  A Műegyetem Urbanisztika Tanszéke építész alkotótábort szervezett a nemrég átadott cellömölki Vulkánpark Látogatóközpont környezetének rendezésére.

  Szálláshely, Vravuska Gyula asztalos panziójában

  Szálláshely, Vravuska Gyula asztalos panziójában

  A tanszék képviseletében Varga Imre, az épület tervezőinek képviseletében Deigner Ágnes Balogh Csaba és Földes László építészek mintegy 20 hallgatóval kezdtek el ez év elején terveket készíteni. Tavasszal építész kirándulás keretében a Celldömölk város képviselőivel együtt nézték meg a helyszínt.

  Kirándulás a helyszínre 2014 tavasz

  Kirándulás a helyszínre 2014 tavasz

  A ház körül létesítendő, padok, árnyékolók, kiállítófalak és buszmegálló terveit a hallgatók hétről hétre egyeztették az építész oktatókkal. Mandel Mónika tájépítész irányításával fásítási, növényültetési terv is készült.

  árnyékoló vitorlák és buszmegálló terve

  árnyékoló vitorlák és buszmegálló terve

  A hallgatók az általuk készített terveket a helyszínen alkotótábor keretében meg is építik, amihez a Városveztéstől és helyi asztalosoktól vállalkozóktól kapnak anyagi és szakmai támogatást.

  napvitorlák árbócainak földmunkái

  napvitorlák árbócainak földmunkái

  A workshop 2014 június 22. vasárnap kezdődött és 2014 június 29. vasárnapig tart, ezért a nyári szezonban érkező látogatók, már használhatják az építészhallgatók által készített padokat, asztalokat és biciklitárolókat.

  A Kemenes Vulkánpark Látogatóközpontról

  Földes és Társai Építésziroda Kft
  www.foldesarchitects.hu