• ремонты от компании StroySila
  • укладка тротуарной плитки
  • Március 22-től indul a közönségszavazás A Fény Mestere világítástervezési pályázaton

    Március 15-ével lezárul A Fény Mestere 2024 pályázat. A Junior Master of Light hallgatói pályázat mellett a fődíjra idén már 2 kategóriában is lehetett nevezni.

    A beérkezett és érvényes pályázati anyagokat március 20-tól lehet megtekinteni a díj honlapján. A beérkező pályaműveket mindhárom kategóriában ugyanaz a szakmai zsűri értékeli (Somogyi Krisztina, Botzheim Bálint, Farkas János, Göde András, Nagy András, Kertész András, Szász László), és emeli ki a shortlist-re az általa legjobbnak ítélt alkotásokat. Majd ezek közül választják ki a kategória-győzteseket a díjátadón, a bemutatkozó prezentációkat követően.

    Ugyanakkor tavalyhoz hasonlóan a szervező idén is lehetőséget ad mind a laikus, mind a szakmai közönségnek a véleményformálásra, és közönségszavazást ír ki március 22. és 30. között. A pályaművekre kategóriánként lehet szavazni a díj honlapján, valamint a közönségszavazást támogató Építészfórum oldalán.

    A Közönségdíjak mellett április 30-án több különdíj is átadásra kerül, így a Provim Mesterdíj, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata által támogatott Fénytechnikai-tervezés különdíj, a Magyar Építőművészet különdíj, és a Bedécs Sándor, valamint a Borz Kováts Sándor különdíj, melyeket a Magyar Belsőépítész Egyesület támogat. Minden Nívódíjra benyújtott érvényes pályamű automatikusan pályázik az összes különdíjra is, nincs szükség külön nevezésre.