• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Média Építészeti Díja – regisztráció

  Regisztráció és határidők

  meidadij_reg

  Elindult a regisztráció! Ha elkészült mostanában (cca. 1-3 éven belül) egy jó terved, házad vagy belsőépítészeti munkád, és még nem publikáltak az epiteszforum.hu-n, akkor mutasd meg másoknak is, és regisztrálj a Média Építészeti Díjára!

  A Média Építészeti Díjára két kategóriában – épület és terv – lehet regisztrálni. Az épület és terv nevezésének feltétele, hogy 2014. szeptember 23. és 2015. augusztus 10. között megjelent az epiteszforum.hu oldalán. A nevezni kívánt anyagokat augusztus 3-ig várjuk a szerkesztőségben, de ajánlatos minél hamarabb elküldeni, hogy fel tudjuk dolgozni!

  A díjra augusztus 10-ig kell regisztrálni, az editors [kukac] epiteszforum.hu e-mail címen, vagy a +36 1 3326647 telefonszámon.

  A nemzetközi előzsűri szeptember 1-ig kiválasztja a finalistákat, akik október 16-án, az Urániában megrendezett eseményen szerepelnek. Szeptember 3. és szeptember 29. között lehet az epiteszforum.hu-n szavazni arra, hogy melyik terv és épület kerüljön a legjobb 7 közé, és melyik vegyen részt az Urániában a közönségszavazáson.

  Október 15. és 16. között tart majd a szavazás az index.hu-n arról, hogy az előzetesen legjobb 7-be választott épület közül melyik kapja az index.hu különdíját.

  A nyilvános zsűrizés, közönségszavazás és díjátadó gála október 16-án 18 órakor lesz Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Ekkor adjuk át a médiazsűri díját terv és épület kategóriában, továbbá a közönségdíjakat is épület és terv kategóriában – az index.hu különdíjával együtt. Szintén október 16-án nyújtja át az Austrotherm az energiahatékonysági, az Europa Design pedig a belsőépítészeti különdíjat.

  További információ: mediadij.epiteszforum.hu

  mediadij_timetable