• ремонты от компании StroySila
  • укладка тротуарной плитки
  • Október 1-jén indul a FUGA rádió!

    A FUGA rádió gondolata a FUGA gazdag kulturális kínálata alapján fogalmazódott meg. A FUGA rádió egyrészt a FUGA programjai alapján készít műsort: előzetesen hirdeti és reklámozza a ház életét, majd az események időpontjában a közreműködőkkel egyeztetett formában közvetíti, követi, elemzi, értékeli a történéseket. Másrészt nem áll meg a FUGA ajtajában: fővárosi, országos és nemzetközi kitekintéssel ad tájékoztatást az építészeti, kulturális élet eseményeiről.

    A FUGA rádió nem csak építészeknek szól, de elsősorban általuk és értük működik. A célunk a szakmai közönségen túl a kortárs kultúrát kedvelő hallgatók elérése. Ezzel hidat kívánunk építeni az építészek és a „felhasználók” között, hogy a  szélesebb közönség is értse az építészetet és az építészek is megtalálják értő közönségüket. A szerkesztők nem fognak építészeti terveket készíteni – de az építészek használhatják a rádiós lehetőségeket. Fontosnak tartjuk, hogy az építészek ezen a webrádiós platformon folyamatosan megbeszélhessék, megjelenítsék véleményüket, vitáikat, ügyeiket.

    A netes felület a hangzó szöveghez kapcsolható kép, illetve bármilyen vizuális elem megjelenését lehetővé teszi, amit  építészeti témáknál kiemelkedően fontosnak tartunk.A FUGA rádiót ezek a lehetőségek egyedivé és még versenytárs  nélkülivé teszik. Az építészeti tematika elsődlegessége és a kulturális kínálat sokfélesége ismereteink szerint példa nélkül áll a hazai médiapiacon és a webes rádiózásban.

    A rádió szerkesztői: Ránki Júlia, Rózsa Péter, Tüske Ferenc