• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Peter Clegg a MOME Építészeti Intézetében

  Places for Art címmel Peter Clegg nyilvános előadása 2014. november 17. hétfőn 16 órától a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Auditóriumában.

  Manchester School of Art, építész: Feilden Clegg Bradley Studios, 2013

  Manchester School of Art, építész: Feilden Clegg Bradley Studios, 2013

  Hamarosan ismét nemzetközi jelentőségű építész látogat a Zugligetbe, hogy gondolatait és munkásságát megossza a hazai szakmai közösséggel. Ezzel olyan vendégeink sorát folytatja, mint Steven Holl, Kengo Kuma, vagy akár Peter Zumthor. Az egyik legelismertebb brit építésziroda, a Feilden Clegg Bradley Studios alapítója nem először fordul meg Budapesten, ezúttal a MOME Építészeti Intézetének vendégelőadójaként olyan művészeti projektek bemutatására helyezi a hangsúlyt, amelyek különös aktualitással bírnak, mint például a klímaváltozással foglalkozó Cape Farewell project a Spitzbergákon, vagy a londoni South Bank Centre.

  A környezettudatos tervezői szemlélet meghatározó alapmunkájának (The Environmental Handbook) szerzőjeként és a Stirling díjas iroda aktív tervezőjeként Peter éppúgy ismert, mint hiteles előadóként a Yale-en, Bath, vagy Oxford egyetemein. Kivételes lehetőségnek tekintjük a vele való személyes találkozást, az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

  Juhász Ákos DLA
  Intézetigazgató
  Építészeti Intézet