• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Vándoriskola felvételi felhívás 2012

  A Kós Károly Egyesülés Vándoriskolája felvételt hirdet fiatal építészek számára. Olyan pályakezdők jelentkezését várjuk, akik önálló tervezői, vállalkozói ambícióval rendelkeznek, az építészeti tervezést magas színvonalon kívánják művelni és a Kós Károly Egyesülés építész mestereitől szándékoznak tanulni. A felvetteket októbertől alkalmazzuk.

  A Kós Károly Egyesülést 1989-ben alapította a szerves építészeti gondolkodást képviselő hét tervezőiroda. A jelenlegi harminckilenc tag között építészeti tervezéssel, kertépítészettel, kivitelezéssel foglalkozó cégek és magánszemélyek találhatók. Az egyesülés egyik intézménye a Vándoriskola, egy olyan hat féléves posztgraduális mesterképző, ahol a szakma gyakorlati részét a Kós Károly Egyesülés tervezőirodáiban – építész mesterek irányításával – munkaviszonyban lehet elsajátítani a szerkesztői, feldolgozói ésönálló tervezési feladatokon keresztül. A vándorépítészek e mellett elméleti képzésen (előadások, tervezési pályázatok, táborok, szakmai kirándulások és elméleti kutatások) is részt vesznek.

  A pályázat részvételi feltétele a feladatkiírás szerinti tervezési feladat és a pályázó eddigi fontosabb munkáit tartalmazó portfólió beadása, illetve a személyes meghallgatáson való részvétel.

  Pályázat és portfólió beadása:

  2012. szeptember 5. (szerda) 16 óra

  Triskell Kft., 1034 Budapest, Kecske utca 25.

  Személyes meghallgatás:

  2012. szeptember 8. (szombat) 10 óra

  Magyar Művészeti Akadémia Nagyterme, 1034 Budapest, Kecske u. 25.

  További információk, konzultáció:

  Csernyus Lőrinc, Terdik Bálint

  Triskell Épülettervező Kft. 1034 Budapest, Kecske utca 25.

  tel/fax: 06 1 388 1707 e-mail: triskell@t-online.hu

  (forrás: http://vandoriskola.hu/ )