• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Velencei Építészeti Biennále 2014. évi magyar pályázata

  Gulyás Gábor a Velencei Biennále nemzeti biztosa nyilvános pályázatot hirdetett az olaszországi városban lévő magyar pavilon jövő évi kiállításának megvalósítására.

  biennale

  A pályaművek beadási határideje: 2013. december 8.

  A nyolctagú szakmai zsűri javaslata alapján a nemzeti biztos várhatóan még idén kihirdeti, hogy ki képviselheti Magyarországot 2014-ben a világ legjelentősebb építőművészeti seregszemléjén.

  A Velencei Biennále a mindenkori kortárs építőművészet egyik legjelentősebb nemzetközi seregszemléje. Az egyes országok által a velencei Giardiniben fenntartott önálló kiállítási épületekben, valamint alkalmi kiállítóhelyeken létrehozott tárlatokat jórészt nemzeti biztosok koordinálják, az általuk megbízott kurátorok, művészek és más közreműködők révén. A magyar nemzeti biztos – az előző évek gyakorlatához hasonlóan – pályázatot ír ki a nemzeti pavilonunkban rendezendő kiállítás kurátori megbízatására. A 2014. június 7. – november 23. közötti Velencei Nemzetközi Építészeti Biennálén az a kiállítás képviseli Magyarországot, amelynek koncepcióját a benyújtott pályaművek közül a szakmai zsűri a legjobbnak ítéli.

  A teljes kiírás a www.velenceibiennale.com honlapon érhető el.