• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • XX. Országos Főépítészi Konferencia

  Felhívás jelentkezésre
  Miskolc, Diósgyőri Vár 2015. augusztus 26-28.

  foep_konf

  Téma: Épített örökségünk, mint génbank
  Mottó: „az új miért jobb, mint a régi? s a régi mért jobb, mint az új?
  a rossz, bár régi, rossz marad: az új, ha új is, jó, ha jó.” (Kazinczy Ferenc)

  Az ország önkormányzati és állami főépítészei saját kezdeményezésükre 1996-tól évente más és más városban rendezik meg nagy sikerrel az Országos Főépítészi Konferenciát. Ez évben 2015. augusztus 26-28. között Miskolcon, a Diósgyőri várban kerül megrendezésre a XX. Országos Főépítészi Konferencia a Magyar Főépítészek– Országos Főépítészi Kollégium – Egyesület valamint Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében. A főépítészek által létrehozott „Főépítészek az épített, és természeti környezetért Alapítvány” 2007. évi megalakulása óta vesz részt e munkában.

  A konferenciára várjuk a főépítészeket valamint a szakma egyéb képviselőit, a tervezőket, az építéshatóságok munkatársait, az örökségvédőket, a régészeket, a minisztériumok, főhatóságok, kormányhivatalok munkatársait, önkormányzati szövetségeket, a helyi és országgyűlési képviselőket, szociológusokat, közgazdászokat, a szakmai, társadalmi szervezetek vezetőit/munkatársait egyaránt.

  Várjuk jelentkezését a www.fok.miskolc.hu honlapon! Kérjük, keresse meg a fent jelzett honlapokon a részletes programot és olvassa el a mellékelt jelentkezési tájékoztatót!

  Jelentkezési határidő: 2015. július 30.

  Rendezők:
  Magyar Főépítészek – Országos Főépítészi Kollégium – Egyesület
  Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

  Társrendezők:
  Magyar Építőművészek Szövetsége
  Magyar Urbanisztikai Társaság
  Magyar Építész Kamara

  További információ és részletes program: www.fok.miskolc.hu