• ремонты от компании StroySila
  • укладка тротуарной плитки
  • A DECODE pályázat eredménye

    November 10-én a Faur Zsófi Galériában hirdették ki a DECODE pályázat eredményét és megnyitották meg a pályaművekből rendezett kiállítást. A pályázat célja a társművészeti ágak szorosabbra fűzése az építészettel és új kapcsolódási pontok keresése. Összesen 62 pályamű érkezett be, 22 az építészeti és 40 a művészeti kategóriában. A DECODE Alapítvány a pályázók mellé idén két építészirodát is meghívott, a japán Sou Fujimoto Architects-et és a díjat alapító BORD Építész Stúdiót egy-egy munkájukkal.
    Építészet kategóriában fődíjat kapott: Hajlék (alkotó: Fehér Anna Ditta), „Ígéretes projekt” díjban részesült: Kintsugi-ház (alkotó: Offra Flóra); X RAY (alkotók: Komáromi Dóra, Magyar Nikolett). DECODE Spotlight Díjat kapott a Be Light! támogatásával: Plexi Play (alkotók: Bata Balázs, Ludányi Nóra, Máté Manda, Molnár Tamás, Szigetvári Balázs). A Vizuális és alkalmazott művészet kategória fődíját kapta: Genius Loci (alkotó: Nagy Eszter); „Ígéretes projekt” díjban részesült: Phase in Phase out (alkotó: Kárpáti Judit Eszter DLA), valamint Lines (alkotó: Boruzs Ádám).
    A pályaműveket bemutató tárlat mellett vendégkiállítást rendeztek a BORD Stúdió és a Sou Fujimoto Architects projektjeiből. A kiállítás virtuálisan megtekinthető a DECODE Alapítvány honlapján keresztül.