• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Budapest 100 – Közösségi videó pályázat

  A kialakult helyzetre való tekintettel a Budapest100 májusi hétvégéjét ugyan elhalasztottuk, de szeretnénk megmutatni, hogy Budapest továbbra is nyitott szellemű lakói rengeteg kincsről tudnak. Ha van kedved ebből valamit megmutatni, akkor kérjük, vegyél részt a Közösségi Budapest100 videók elkészítésében. Csak egy telefon és pár perc kell hozzá. Végre valami változatosság, ami megtöri a magányodat és utána közös lesz az örömünk!

  Nyitott Kapuk

  Készíts videót saját házad bejárati kapujáról, amint kinyílik! Használd mobiltelefonod vagy kamerád, és vedd fel egy rövid videóban a Budapest100 hétvégék legikonikusabb pillanatát, amint nyílik az ajtó, és beléphetünk a házba.

  Találkozzunk a tizediken!

  Lépcsőházak Itt az idő felmenni a padlásra, ott úgy sincs most senki. Csinálj videót pincétől padlásig! Sétálj fel néhány emeletet, vagy liftezz. A videóban legyen látható a korlát, a lépcsőház ablaka, a lépcsőfokok és nyugodtan nézz felfelé vagy lefelé a lépcsőházban. Fontos, hogy felfelé haladj!

  BEADÁS FORMÁTUMA: A videókat e-mailen vagy fájlmegosztón küldjétek a budapest100@kek.org.hu címre.
  Az e-mail tárgya: Budapest100 Közösségi Videó 2020 // Cím (pl.: XI. ker. Bartók Béla út 10-12.) Az e-mailben 3 dolgot várunk: videó + cím + készítők neve

  Határidő: 2020. május 3. vasárnap

  Bővebb információ: http://budapest100.hu/kozossegi-budapest100-video