• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Gondoljuk újra a Nagykörutat!

  Hallgatói pályázat egyetemistáknak

  nagykorut_palyazat

  Most egy egyetemi hallgatói pályázat keretében Ti is részt vehettek a Nagykörút fellendítésében, bevásárlóutca jellegének erősítésében, presztízsének, kereskedelmi forgalmának és értékének emelésében!
  A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, az érintett Önkormányzatok valamint a BUM – Bevásárló és Tematikus Utcák szervezésében pályázatot hirdetünk a Nagykörút újrapozicionálásának marketingkommunikációs tervére.

  Kik jelentkezhetnek?
  A pályázatra olyan végzős, vagy frissen végzett nappali tagozatos, alap- és mesterszakos egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk, akik
  – kommunikáció,
  – marketing,
  – településmérnök,
  – tájépítész,
  – építész,
  – szociológus vagy
  – geográfus
  szakon folytatják tanulmányaikat. Jelentkezni 3-4 fős csapatban lehet, azonban kritérium, hogy a csapattagok legalább egyike kommunikáció szakos, továbbá legalább egyike marketing szakos legyen! Minél vegyesebb a csapatok összetétele, annál több tudományterületből meríthettek, így annál összetettebb tervet állíthattok elő, tehát érdemes összedolgozni!

  A marketingkommunikációs tervet a Nagykörút egészére, valamint az egyes városrészekhez tartozó szakaszokra osztva kell elkészíteni, megfelelve az egyes szakaszok sajátosságainak.

  A hallgatói munka időtartama három hét: 2016. április 4-22.

  2016. április 4-8. ELŐADÁSOK
  Kiskereskedelem-fejlesztéssel, üzletutcatörténettel, a kiskereskedelem és a városfejlesztés működésével, összefüggéseivel, fejlesztésével kapcsolatos előadásokon vehettek részt, hogy átfogóbb képet kapjatok arról, milyen tényezők mentén tudtok minél összetettebb, megoldás orientáltabb városmarketinghez szükséges kommunikációs tervet előállítani.

  2016. április 9-21. A TERV KIDOLGOZÁSA
  Összesen két hét áll rendelkezésetekre kidolgozni a marketingkommunikációs tervet, amelynek a felépítésében az előadások mellett különböző programok is segítségetekre lehetnek majd.

  2016. április 22. ELBÍRÁLÁS
  Ekkor prezentáljátok az elkészített terveket. A tervek közül a legértékesebbeket, legtartalmasabbakat az önkormányzatok szakpolitikusaiból és szakembereiből, valamint külső szakértőkből álló szakmai zsűri választja ki, és díjazza: az a csapat, amelyik a legjobban teljesít bruttó 250.000 forinttal lesz gazdagabb, a második helyezett csapat bruttó 170.000 forintot, a harmadik pedig bruttó 80.000 forintot visz majd haza!

  A jelentkezés módja:
  A jelentkezésnek tartalmaznia kell:
  – csapat nevét,
  – a csapat közös elérhetőségét (közös e-mail cím)
  – a csapattagok neveit és elérhetőségét (e-mail cím)
  – a csapattagok rövid, 3-5 soros bemutatkozását, ami tartalmazza a tanulmányaik megnevezését és érdeklődési körüket
  – és minden csapattagtól egy-egy rövid (max. 3500 karakter) összefoglalót arról, hogy mit gondol a bevásárlóutcák jelentőségéről, és milyen motivációkat lát a mögött a tendencia mögött, hogy a helyi vásárlóerő egyre inkább a bevásárlóközpontokban, városszéli hipermarketekben találja meg az elvárásainak megfelelő körülményeket.

  Jelentkezési határidő: 2016. március 25. péntek 12.00

  Jelentkezni lehet: Gion Zsófi kommunikációs és irodavezető munkatársnál a zs.gion@mut.hu e-mail címen. Bármilyen felmerülő kérdéssel e-mailen, vagy személyesen (1094 Budapest, Liliom utca 48.; hétköznap 9-17 óráig) forduljatok hozzá bizalommal!

  A benyújtott pályázatok értékelése:
  A benyújtott pályázatokat a beadást követően a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Bíráló Bizottsága bírálja el és e-mailben értesíti a pályázókat 2016. április 30. 12.00-ig.
  További információ: mu-tk.hu/gondoljuk-ujra-a-nagykorutat-hallgatoi-palyazat-egyetemistaknak