• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • Hello Wood – Balatoni Hekk

  Összegyetemi alkotótábor, Csopak, 2015. június 29 – július 5.

  A Hello Wood 2015-ben Csopakon megrendezi az összegyetemi építész alkotótáborát mely fókuszában a hazai egyetemek kapcsolatépítése, bemutatkozása, megmérettetése, a konkrét helyismeret, alapos elő- készítés és a genius loci, valamint a valós igényekre reagáló konkrét és ott maradó alkotás életrehívása áll.

  hellowood_hekk

  Célunk egy olyan alkotótábor elindítása, ahol az egyes építészeti egyetemekhez, oktatási intézményekhez köthető meghatározó oktatók vezetnek csoportot, s a csoportvezetés mellett bemutatják saját intézményeik eredményeit, kérdéseit és kihívásait. Olyan installációk, objektek megvalósítását célozzuk, melyek egy alaposabb előkészítésre, helyzet- és helyismeretre támaszkodva beágyazottabb és hosszabb távon értelmezhető szövetbe illeszthetők, és képesek az épített vagy természeti környezettel interakcióba lépni.

  A táborba olyan diákok jelentkezését várjuk, akik szívesen vesznek részt egy közös gondolkodásra épülő alkotófolyamatban, mely egy egy hetes helyszíni építéssel zárul. Olyan résztvevők jelentkezését várjuk, akik az alkotás, a csinálva tanulás élményén túl a hazai építészeti oktatás kérdései, dilemmái és jövője iránt is érdeklődnek, és kíváncsiak a szakma hazai fiatal és talán a jövőben meghatározó szereplőire. Olyan felületet szeretnénk biztosítani, ahol diákok és oktatók az építés ürügyén az oktatás helyzetéről, hasznosságáról és lehetséges irányairól is beszélhetnek.

  Jelentkezési határidő: 2015. május 26.

  Bővebb információ, jelentkezés: hellowood.eu