• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • IVANKA a Milánói Design Héten

  Milánói Design Hét, 2016. április 12-17.

  ivanka

  A beton funkciójának újragondolása, a magas színvonalú technológia és a kortárs formatervezés összekapcsolása: az április 12 és 17 között megrendezett Milánói Design Héten a résztvevők elsőként tekinthették meg az IVANKA QTZ CONCRETE Edition és a Kuvaro Volcano Bath limitált darabjait.

  A design szakma egyik legjelentősebb tavaszi eseményén a résztvevők egy izgalmas alkotást ismerhettek meg. Alexander Lotersztain ausztrál tervező rozsdamentes acél székinstallációját gondolta újra a designer beton cég. Az IVANKA QTZ CONCRETE Editionnek Rossana Orlandi, a milánói élet egyik kreatív ikonja adott helyet galériájában. A kvarc természetes geometriai formái által inspirált, betonból újragondolt installáció, a terrazzo hagyományai előtt tiszteleg. A termék limitált kiadása a milánói rendezvényen mutatkozott be a nagyközönség számára.

  A designer-beton cég másik újdonságát, az április 12 és 17 között kiállított beton burkolatú Kuvaro Volcano kádakat sajátos egyensúly jellemzi forma és funkció között. Az egyedi fürdőszobai darabokat az anyagok tisztasága, a nyers formák, a fények és árnyak játéka inspirálta.

  A 2015-ben 2,5-szeres bevételnövekedést elérő vállalat az idei évtől egy letisztultabb profillal, 5 különböző divízióval jelentkezik, 360 fokos szolgáltatást biztosítva ügyfelei számára. Nemzetközi tevékenysége mellett, az IVANKA a hazai piactól sem szakad el, az ópusztaszeri látogatóközpont és a Rudas Fürdő homlokzatának megújítása után, többek között a CEU-val működik együtt a designer-beton cég.