• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • LA Hippocampus

  Tájakadémia és alkotótábor
  Balatonboglár, 2013. július 12-19.

  Az alkotások és az előadások témái a következők:

  Hagyomány és újítás kapcsolata
  Helyi motívumok és kortárs formák együttélése
  Mozgástér a műemléki környezetben
  Természet szerepe a művészi alkotásban
  Állandóság és mulandóság a tájban
  Élő és élettelen viszonya a köztéri alkotásban

  Helyszín: Balatonboglár, Szent Erzsébet emlékpark, Varga Béla Kulturális Központ

  Balatonboglár. Az 1970-es években itt született meg a magyar avantgarde. Az 1980-as években itt játszott nyaranként a legprogesszívebb társulat, a kaposvári Csiky Gergely Színház. Az 1990-es évektől a minőségi jazz és borászat zarándokhelye. A 2010-es évek a tájépítészeté. Új Irány Csoport, Lépték-Terv Iroda, Garten Stúdió. Most valami újat kezdünk. Légy te is a kezdet részese. LA Hippocampus tájakadémia és alkotótábor. Tér, forma, gondolat, ökológia. 2013. július 12-19., Balatonboglár.

  Részvételi díj: 36 000.-Ft (A részvételi díj tartalmazza a szállást és az ellátást. A tábor pályázati támogatásának arányában ez a díj csökkenhet.)

  A résztvevők kedvezményes jegyeket tudnak vásárolni az LA Hippocampussal átfedésben megrendezésre kerülő Balatonboglári Jazz és Bor Fesztiválra (2013. 07. 17-20.).

  Az alkotótáborba hallgatók és végzettek, építészek, formatervezők, képzőművészek és tájépítészek jelentkezését 2013. 06. 12. éjfélig a lahippocampus.alkototabor@gmail.com e-mail címre várjuk. Jelentkezéskor kérjük add meg személyes adataidat (név, cím, telefonszám, e-mail cím, végzettség, egyetem, szak, évfolyam) és írj pár sort a személyes motivációdról, hogy miért szeretnél jönni és, hogy milyen egyetemen kívüli szakmai programokon vettél már részt.

  A részvételi helyek száma limitált. Túljelentkezés esetén figyelembe vesszük a jelentkezéskor küldött személyes motivációt, a jelentkezési sorrendet, valamint MTSZ és RBTSZK tagság előnyt jelent.

  Bővebb információ hétről hétre: www.tajepiteszek.hu
  Érdeklődni a lahippocampus.alkototabor@gmail.com címen lehet.