• ремонты от компании StroySila
 • укладка тротуарной плитки
 • MOME/MTK arculati megújulás

  MTK arculat

  Az idén 125 éves sportegyesület ünnepi eseményeihez kapcsolódóan a klub vezetése megkereste az ugyancsak nagy múltú (130 éves) egyetemet, hogy segítsen az egyesület grafikai arculatának megújításában. A MOME meghívásos pályázatán egyszerre indultak hallgatók, doktori iskolások és egyetemi oktatók. A tervező gondolkodás nem egyszerű jelképzést hozott, hanem az együttműködésre is mintát ad.
  Az új arculat kivitelezésére a szakmai és egyesületi zsűri Marcell Tamás doktorandusz munkáját találta a legmegfelelőbbnek: „a tervező az MTK hagyományai mentén így tisztán, klasszikus, erőteljes motívumrendszert dolgozott ki, melynek központi eleme az egyesület új logója.” Az embléma különféle alkalmazási területei között szerepelnek a zászlókon, mezeken, hagyományos papíralapú grafikai- és képernyős felületeken történő alkalmazások.
  A sajtótájékoztatón Deutsch Tamás klubelnök érzékeltette, hogy a legújabban a BSE szakosztályával is gyarapodó sportegyesület – amely 33 olimpiai bajnokkal büszkélkedhet – és a labdarúgást összefogó MTK Zrt. ugyan két külön „cég”, de a labdarúgás színvonalának emelése és az egész infrastruktúra fejlesztése sem választható szét egymástól. Deutsch Tamás újságírói kérdésre adott válaszában megerősítette, hogy a színvonal emelésébe beleérti a stadionok és sportlétesítmények építészeti felújítását is. A professzionális grafikai arculat a fejlesztések szimbolikus kezdőlépése.

  MTK arculat